OKULUMUZUN TARİHÇESİ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında hizmete açılan Şehit Tolga Akdaş İlkokulu 24 derslikli olup, Keçiören İlçesinin Osmangazi Mahallesinde hizmet vermeye başlamıştır.

Okulumuza Hakkari Çukurca'da güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Keçiören'de ikamet eden Piyade Uzman Onbaşı Tolga Akdaş'ın ismi verilmiştir.


Okulumuz, 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılında hizmete başladığı andan itibaren Türk Milli Eğitim Sisteminin amaçlarını eksiksiz yerine getirme ve öğrencilerini hayata hazırlama sorumluluğu bilinciyle faaliyet göstermektedir. Yapacağımız çalışmaları da bu hedefler doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Okulumuzda öğrencilerin düşünsel, duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını destekleyecek çalışmalarla ve yenilikçi eğitim anlayışıyla toplumdaki okul algısının değişmesini ve okulumuzun bölgemizin en başarılı okulu olmasını sağlamak için gerekenleri yapacağız.

Geleneksel eğitim anlayışı yaklaşımından uzaklaşıp eğitim sistemine yeni bir bakış açısı getirerek öğrencilerimizin düşlerindeki okulu ve eğitim-öğretim ortamını yaratarak, eğitim çalışanlarımızı ve öğrencilerimizi bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren birer güç olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

 Şehit Tolga Akdaş İlkokulu İlkokulu  olarak tüm çalışanlarımız ile öğrencilerimizi hayata onlara ve ailelerine kültürümüzü, değerlerimizi ve inançlarımızı, çağdaş bir toplum olmanın gereklerini aşılayarak pozitif düşünen, kendini gerçekleştiren bireyler olmasını sağlamak için gereken her türlü eğitim öğretim ortamını sağlamayı ve bu yönde yapılacak çalışmaları eksiksiz yerine getirmeyi amaçlamaktayız.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi